Geruchten op definitieve ontharing

Dit lijkt het bijzonder onaannemelijk dat zodra de fabrikant dit al niet heeft over een blijvend uitkomst het voor u wel geval gaat zijn.

Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele goede dosis vitaliteit de haarfollikel behandeld, wat resulteert in ook pijn zodra potentiële brandwonden.

Voor aanvang van een behandeling worden foto’s geschapen over het behandelgebied. Aansluitend is de ideale hoeveelheid laserenergie getest en wordt een instelling met de laser aangepast op uw situatie.

Laserontharing mag zonder verdoving geraken uitgevoerd. Een meeste lieden ondervinden de verzorging indien enigszins pijnlijk. Doordat we tijdens een laserbehandeling koelen betreffende ons speciaal hiertoe ontwikkelde koeltoestel het koude lucht uitblaast, is een behandeling zonder verdoving juist te verdragen.

De werking betreffende ontharen betreffende laser kan zijn mits volgt. Een via de laser uitgezonden zuivere en sterke lichtstraal (800 nm golflengte) is omgezet in warmte en door dit pigment in het hoofdhaar naar dit haarzakje geleid.

De behandelde haren vallen na 2 tot 4 weken uit: dit lijkt alsof ze groeien doch dit afgestorven hoofdhaar wordt via een huid tot buiten geduwd. Behandelbare cliënten (waarbij het haar afdoend pigment bevat) hebben, afhankelijk over het te behandelen gebied, huidskleur en geslacht aangaande de cliënt en het toestel waarmee gewerkt is, gemiddeld na vijf tot zeven behandelingen resultaat.

Wilt u dan ook gaarne in de zomer van de haargroei af bestaan in een oksels en bikinilijn? Maak dan nu dit jaar gebruik aangaande onze unieke aanbieding, opdat u dan ook een eerstvolgende zomertijd haarvrij bent!

Doe zorgvuldig betreffende het behandeld gebied en behandeling nauwelijks irriterende middelen, zoals deodorant en scrubs. Af en toe verschijnen er na de treatment dikkere haren in het behandelde gebied; het zijn geen andere haren, maar door de laser beschadigde haren. Ze blijven vanzelf uit, desgewenst kan u ze na een paar dagen afscheren.

Bovendien peilen dit hoofdhaar, de huiddikte, de huidskleur, dit aantal hoofdharen ieder huidoppervlak en een haardikte dit reeks behandelingen. Een groot aantal haren worden in één flits vernietigd. Dus duurt een behandeling gemiddeld tussen 2 – 15 minuten ieder te veven deel. Na een behandeling mag er een korte roodheid ontstaan welke doorgaans dezelfde dag wegtrekt.

Ontharen op een getinte tot zeer getinte huid vereist website specifieke bekende en gedegen apparatuur. Een Elos DiodeLaser en Nd:YAG 1064nm laser zijn volgens een wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid, zonder het dit ten koste zal met de effectiviteit.

Het te veven gebied mag over te voren wel geschoren worden, doch een hoofdharen mogen niet geëpileerd, geharst of op welke methode dan ook uitgetrokken zijn. De treatment wordt hiermee minder effectief.

Weet u dan ook het haartjes in een bepaalde tijdkring groeien? Bij SENSITIF worden enkel de haren die in de groeifase – ook wel ‘actieve fase’ genoemd – behandeld. De overige haartjes kunnen simpelweg niet doelmatig bestreden worden. Vandaar dat u enkele behandelingen moet ondergaan om tot het gewenste resultaat aangaande een definitieve ontharing te komen.

Vier weken vanwege de treatment mag u dan ook ook niet tussen een zonnebank ofwel zonnen zonder factor 50, hierbij belemmerd u ouderdomsvlekken. Gedurende zwangerschap ofwel ons antibioticakuur mag daar ook niet onthaard worden.

Niet getreurd, u dan ook bent beslist niet een enige betreffende dit probleem. En bij Evita Beauty Center beschikken over we dé oplossing wegens u dan ook: ons laserontharing treatment. Laserontharing is een betrouwbare, supersnelle, effectieve en pijnloze manier teneinde ongewenste beharing te reduceren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Geruchten op definitieve ontharing”

Leave a Reply

Gravatar